AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Mogelijke uitweg voor Mohamed Ihattaren

Adil Ramzi is momenteel werkzaam als hoofdtrainer bij het Marokkaanse Wydad AC. Hij verruilde PSV deze zomer voor een nieuw avontuur. Hij is bereid om de helpende hand uit te steken naar Mohamed Ihattaren. Als hij fitter was geweest had hij wellicht met hem mee gekund naar Marokko.

“Ik beschouw mezelf als een prestatietrainer en eis daarom ook veel van spelers”, stelt Ramzi in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Als je voetbal niet als way of life ziet, wordt het al snel ingewikkeld. En je moet fit zijn, altijd. Zelf ben ik ook nog altijd volop bezig met sporten.” De fitheid van Ihattaren is een van de redenen waarom Ramzi niet met de speler in zee kon gaan.

Mits hij fit was geweest, had Ihattaren bij Wydad AC aan de slag gekund. “Veel goede coaches hebben het al met hem geprobeerd, maar hij moet zelf de knop omzetten”, vertelt Ramzi. “Ik ben altijd bereid om hem te helpen, maar hij had het zichzelf ook wel wat makkelijker kunnen maken. Het moet wel van beide kanten komen.”

Ramzi, die tussen 2016 en 2023 in diverse functies actief was bij PSV, geniet van Johan Bakayoko en Ismael Saibari, met wie hij veel samenwerkte. “Dit zijn jongens die volledig weten waarmee ze bezig zijn. Ik denk dat Isaac (Babadi, red.) die stap ook kan maken, want in het vorige seizoen bij Jong PSV heeft hij dat al laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.