AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig Ajacied beticht: ‘Hij stal mijn paspoort, wilde me vermoorden’

De Braziliaanse vleugelflitser Antony raakt momenteel steeds meer in opspraak. De rechtbank van Sao Paulo heeft namelijk een onderzoek naar hem ingesteld vanwege vermeend fysiek geweld tegenover zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin. Zij doet nu haar verhaal in de media.

De Braziliaanse voetbalbond hoorde van de aantijgingen en besloot Antony direct uit de selectie te zetten. Cavallin vertelt aan UOL dat de voormalig Ajacied heel jaloers kon zijn. Zo bedreigde hij haar, nadat zij onder meer foto’s van Neymar op Instagram had geliket. Antony viel haar medio 2022 voor het eerst fysiek aan. Hij gooide een glas naar haar, waarbij Cavallin ernstige verwondingen opliep.

“Hij maakte alles van mij kapot. Hij stal mijn paspoort. Zijn stiefvader en moeder hielden hem zelfs gevangen in de woonkamer, omringd door een hek”, vertelt Cavallin. “Hij zei dat hij me zou vermoorden, dat ik zijn leven had vernietigd. Na die dag zei ik: genoeg.”

Cavallin stelt dat Antony rond diens transfer van Ajax naar United agressiever werd. Ze vertelt dat hij moeite had met de hoge verwachtingen, wat tot ‘hele domme gevechten zonder reden’ leidde. “Eerst maakte hij alleen voorwerpen kapot; dingen in huis, in de slaapkamer. In februari veranderde het, toen werd ik het slachtoffer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.