AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ze zien Ajax met 120 kilometer per uur naar de afgrond rijden’

Het is momenteel allesbehalve rustig bij Ajax. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van. De Amsterdammers namen afscheid van de sterkhouders Mohammed Kudus, Edson Alvarez en Jurrien Timber en daar kwamen relatief onbekende spelers voor terug.

“Ik werd echt door mensen aangeklampt die zeggen: ‘Mike, help, wat gebeurt hier?’ Het heeft even geen zin om namen te noemen. Ik zou het heel graag doen, want dat zou het meer gewicht geven. Mensen zijn op De Toekomst gewoon echt ten einde raad”, vertelt hij in de podcast van De Telegraaf.

“De mensen zien hun club met 120 kilometer per uur naar de afgrond rijden”, vervolgt Verweij, die toch niet alleen maar de negatieve kant wil benoemen. “Dat hebben we 180 keer geroepen: Steijn kan nog steeds met 100 punten kampioen worden. Dus laten we ook oordelen op het moment dat het echt moet.”

Toch lijkt een kampioenschap ver weg, meent de journalist. “Alle voortekenen zijn natuurlijk gigantisch slecht. Als je de wedstrijd tegen Ludogorets ziet, dan kun je zeggen: vijf spelers waren nog niet aanwezig. Maar als die spelers van dezelfde middelmaat zijn als de nieuwelingen die er wel in stonden, dan gaat het de verkeerde kant op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.