AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bonussen drijven de prijs van Ajax-reserve ongekend op’

Het Algemeen Dagblad heeft de details van de transfer van Diant Ramaj naar buiten gebracht. Hij maakte onlangs de overstap van Eintracht Frankfurt naar Ajax.

In Duitsland werd verbaasd gereageerd toen bekend werd dat de 21-jarige Ramaj naar Amsterdam zou gaan. De Duitser keepte slechts twee wedstrijden in de Bundesliga. Daarbij betaalde Ajax een ongekend hoog bedrag voor een reservedoelman. Het zou gaan om een transfersom van ongeveer tien miljoen euro.

Volgens het AD waren de vaste transferkosten echter ‘slechts vijf miljoen euro’, maar ontvangt Eintracht door ‘onwaarschijnlijke bonussen’ nog eens vier miljoen euro. Zo werden die kosten die Ajax maakte voor Ramaj bijna verdubbeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.