AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Brobbey is geen Ajax-spits, hij mist de simpelste kansen’

Bij Ajax is er het nodige te doen over de spitspositie. Voetbalcommentator Evert ten Napel heeft zo zijn twijfels over Brian Brobbey.

Met Sebastien Haller had Ajax een veel scorende spits in huis, maar omdat de Fransman niet lekker mee kon voetballen paste hij niet in Amsterdam. “Ik heb heel even gedacht dat Brian Brobbey misschien de echte Ajax-spits zou zijn”, vertelt Ten Napel in De Derde Helft. “Af en toe laat hij wel wat zien, dan ranselt hij een bal lekker in het doel. Maar soms mist hij ook weer de meest simpele kansen dat ik denk dat hij het toch ook niet is.”

Ook in nieuwe aanwinst Chuba Akpom is weinig vertrouwen. De Engelsman blijkt volgens sommigen niet eens een spits te zijn. “Ze hebben nu een back-up gehaald, maar dat schijnt ook weer een nummer tien te zijn”, aldus de commentator.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.