AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op Georges Mikautadze’

Mocht Ajax er niet in slagen om Thiago Almada naar Amsterdam te halen dan zien ze in Metz-aanvaller Georges Mikautadze een alternatief. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Volgens de krant melden bronnen rondom het Franse Metz dat Ajax het eerste contact al heeft gelegd met de Georgiër. De transfermarkt sluit over minder dan een week al en om die reden schakelt Mislintat door om niet met lege handen te staan.

Het is opvallend dat Mikautadze genoemd wordt als alternatief van Almada, aangezien hij eigenlijk meer spits is dan een aanvallende middenvelder. De 22-jarige Mikautadze werd door Mets tweemaal verhuurd aan het Belgische Seraing en moet zo’n tien miljoen euro kosten. De Georgiër was bij Seraing en Metz goed voor 61 doelpunten en veertien assists in 101 duels. 42 goals werden wel gemaakt op het tweede niveau van Frankrijk en België.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.