AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax dan eindelijk verlost van volgende flop’

Ajax en FC Porto zijn er dan eindelijk uit. De Mexicaanse flop Jorge Sanchez maakt de overstap van Amsterdam naar Portugal. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Romano schreef zaterdag dat er nog een aantal details schriftelijk moesten worden vastgelegd. Deze problemen moesten eerst verholpen worden voordat de (huur)transfer beklonken kon worden. Daar is nu sprake van.

Porto, de nieuwe werkgever van de Mexicaanse rechtsback, heeft de medische keuringen al ingepland. Sánchez reist binnen één of twee dagen af naar Portugal, waar hij na zijn keuring zijn handtekening zal zetten onder een huurcontract voor één jaar, met een optie tot koop. Deze verbintenis wordt automatisch gelicht zodra hij een vastgesteld aantal duels heeft gespeeld voor Porto. Ajax ontvangt dan ongeveer vier miljoen euro voor de vleugelverdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.