AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax overweegt om uit te pakken voor 29-jarige Griek’

Ajax zou weer een oogje hebben op de Griekse doelman Odysseas Vlachodimos. Hij zou in Amsterdam de opvolger moeten worden van Geronimo Rulli die een lange tijd niet inzetbaar is vanwege een blessure.

Een jaar geleden zou Ajax ook al dichtbij de komst van de 29-jarige Griek, maar de rvc in Amsterdam kwam uiteindelijk tussenbeide. Daarna verlengde Vlachodimos zijn contract in Portugal tot medio 2027. Volgens het Griekse Sportime hebben de Amsterdammers opnieuw de pijlen op hem gericht.

Vlachodimos zou momenteel niet lekker liggen bij Benfica met trainer Roger Schmidt. De Duitse trainer was kritisch op zijn doelman, wat er bij Vlachodimos in het verkeerde keelgat schoot. Daarbij versterkten de Portugese club zich deze zomer met doelman Anatoliy Trubin, die tien miljoen euro kostte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.