AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax troeft PSV af in strijd om volgende klapper’

Ajax zou PSV hebben afgetroefd in de strijd om de Deense vleugelback Anton Gaaei. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sport melding van. Ook Brighton en Stade Rennes zouden een blauwtje hebben gelopen.

Woensdagavond werd bekend dat Gaaei de overstap naar Ajax maakt. Toen werd al duidelijk dat de verdediger andere clubs heeft afgewezen om naar Amsterdam te kunnen trekken. Sky noemt nu ook namen en rugnummers. Volgens het Duitse medium was PSV dus eveneens in de markt. Het is bekend dat de Eindhovenaren zoeken naar een versterking voor de backposities.

Het is niet helemaal duidelijk hoe concreet de Eindhovense interesse was, terwijl het nieuws in Nederland nog niet is bevestigd. Feit is wel dat PSV nu werkt maakt van de komst van Sergiño Dest. Ook Brighton en Rennes waren dus in de markt voor Gaaei, waar Ajax een vaste transfersom van 4.5 miljoen euro voor betaalt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.