AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt de absolute hoofdprijs met volgende transfer’

Het ziet ernaar uit dat Mohammed Kudus zijn loopbaan zal gaan voortzetten bij West Ham United. Volgens het medium ‘The Guardian’ maken ze namelijk flinke progressie in de gesprekken met Ajax over een transfer. Naar verluidt kunnen de Amsterdammers een slordige 47 miljoen euro voor hem vangen.

Technisch directeur Tim Steidten, die Edson Álvarez deze zomer al oppikte bij Ajax, zette donderdag voet in Amsterdam om te praten over een transfer van Kudus. The Guardian weet dat dat zijn vruchten afwerpt: de gesprekken met Ajax zijn gevorderd en bij West Ham groeit het vertrouwen in een overeenkomst. Naar verluidt ontvangt Ajax mogelijk veertig miljoen pond voor Kudus als alles rondkomt. Dat komt neer op ongeveer 47 miljoen euro.

Eerst zette Ajax in op een transfersom van veertig miljoen euro voor Kudus, maar nadat de Ghanees er niet uitkwam met Brighton & Hove Albion hebben de Amsterdammers hun vraagprijs verhoogd. West Ham United is momenteel ook nog bezig met andere transfers, maar de focus van Steidten ligt nu op het sluiten van een deal met Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.