AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vrij snel duidelijk dat er geen interesse was vanuit Ajax’

Een terugkeer van Joel Veltman deze zomer naar Ajax is nooit aan de orde geweest. Hij zette dit al snel uit zijn hoofd, vanwege de duidelijke signalen die hij kreeg vanuit Amsterdam.

Hij verlengde begin juli zijn aflopende contract bij , hoewel hij in verband werd gebracht met Sevilla en AS Roma. “Er was zeker interesse. er zijn wat telefoontjes over en weer gegaan, maar het was niet zo concreet dat er biedingen waren”, zegt de 28-voudig international tegen ESPN. “Natuurlijk wilde ik mijn opties open houden en kijken wat er allemaal speelde, maar we gaan Europa in met Brighton en dat wil ik graag meemaken.”

De naam van Veltman werd in de wandelgangen ook gelinkt aan Ajax, maar hij verschafte daar zelf al snel duidelijkheid over. Hij zei dat een terugkeer nu geen optie is. “Dat klopt, dat heb ik toen in een interview aangegeven. Maar dat kwam ook meer omdat er vanuit Ajax geen contact was geweest. Wel met Davy Klaassen die ik weleens spreek, maar niet vanuit de directie. Voor mij was vrij snel duidelijk dat er geen interesse was van Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.