AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet 25 tot 30 miljoen voor hem aftikken’

Ajax moet echt tot het uiterste gaan om zich te kunnen versterken met de Kroatische mandekker Josip Sutalo. Naar verluidt hebben de Amsterdammers een derde bod neergelegd bij Dinamo Zagreb van 23 miljoen euro, alleen is dit nog niet genoeg in de ogen van zijn werkgever.

Dit weet de de Kroatische journalist Ižak Ante Sučić te melden via Twitter. Volgens de verslaggever wil Dinamo Zagreb alleen meewerken aan een transfer als er tussen de 25 en dertig miljoen euro op tafel wordt gelegd.

Eerder op donderdag verschenen foto’s via het Twitteraccount van Sučić dat Sven Mislintat in Zagreb zou zijn geweest om te onderhandelen over een overgang van Sutalo naar Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.