AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arsenal kan niet doorpakken voor Ajax-sterkhouder’

Arsenal beschikt momenteel niet over de middelen om Mohammed Kudus binnen te halen. De Londenaren moeten eerst verkopen voordat ze kunnen toeslaan. Hier maakt het Engelse medium ‘The Express’ melding van.

Ajax zou bijna 47 miljoen euro vragen voor de Ghanees en Arsenal, dat eerder deze zomer een soortgelijk bedrag naar Amsterdam overmaakte voor Jurriën Timber, kan dat vooralsnog niet ophoesten. Gezien het Kudus dusdanig wil, zou de Londense club van plan zijn eerste spelers te verkopen alvorens het budget heeft voor de Ajacied.

Zo zou de jonge Charlie Patino op de nominatielijst staan het Emirates Stadium te verlaten. Blackpool zou hem willen overnemen. Het lijkt er dus op dat Kudus’ eventuele vertrek naar Arsenal afhangt van deze speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.