AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik zie Eden Hazard (32) als een realistische optie voor Ajax’

Als het aan Brian Brobbey ligt dan zou Ajax er goed aan doen om de 32-jarige Eden Hazard binnen te halen. De Belgische vleugelflitser zit zonder club nadat zijn contract bij Real Madrid niet werd verlengd.

“Welke speler zou je willen zien spelen bij Ajax?”, is de vraag die Brobbey en Anass Salah-Eddine tijdens een Q&A bij Ajax TV voorgeschoteld krijgt van Aviv Levy Shoshan. “Het mag iedereen zijn?”, wil Salah-Eddine weten. “Messi”, zegt de linksback stellig als hij een instemmende reactie krijgt.

“Dat gaat te ver. Je moet ook een beetje realistisch blijven, toch?”, vraagt Brobbey zich af. De spits zou het ‘heel mooi’ vinden als Messi in de Johan Cruijff ArenA te bewonderen zou zijn, maar noemt liever iemand die daadwerkelijk naar Ajax zou kunnen komen. “Hazard. Dat is realistisch”, stelt Brobbey. “Hij is transfervrij, hè”, zegt de presentator. “Daarom. Of ik mensen ken? Nee”, rondt de 21-jarige aanvaller het onderwerp af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.