AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ziet eerste monsterbod worden afgewezen’

Ajax heeft zich officieel bij Dinamo Zagreb gemeld voor Josip Sutalo. De Amsterdammers zouden zón achttien miljoen euro willen betalen voor de jonge mandekker. Een bedrag waar zijn club niet onder de indruk van is. Hier maakt het medium “Index” melding van.

Ze willen namelijk 25 miljoen euro plus bonussen hebben voor de lange centrumverdediger. Of Ajax terug gaat komen met een nieuw bod is onbekend. Sutalo heeft nog een contract tot 2028 bij de Kroaten, waardoor Zagreb een snoeiharde onderhandelingspositie kan innemen. In een eerder stadium werd door onder andere De Telegraaf gemeld dat Ajax al ‘redelijk ver’ was met Sutalo.

Met het bod van achttien miljoen euro gaat Ajax wel ruimschoots over het bod van Fiorentina heen. De Italianen zouden volgens Fabrizio Romano zich ook concreet hebben gemeld met een bod van twaalf miljoen euro. Of Fiorentina zich weer zal melden is onbekend. Volgens berichten uit Kroatië zou Sutalo in ieder geval wel oren hebben naar een transfer naar Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.