AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zou me niet verbazen als ze opnieuw bij Ajax aankloppen’

Tim Tempelaars zou het niet vreemd vinden als Chelsea zich opnieuw zal melden voor Edson Alvarez. In de winterstop hadden ze al vermogen over voor de Mexicaanse Ajacied, maar toen stonden de Amsterdammers niet open voor een tussentijds vertrek.

Deze week werden The Blues in verband gebracht met Mohammed Kudus. “Maar het zou een stuk logischer zijn als ze bij Álvarez uitkomen”, stelt Tempelaars in Voetbal International.

“Het zou mij helemaal niet verbazen als Chelsea nog bij Ajax terugkomt voor Álvarez”, vervolgt de journalist. “In Engeland komt die transferperiode altijd wat later op gang en er zou daar wel iemand zien dat er middenvelders nodig zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.