AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United wil zaken doen met Ajax’

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft interesse in Mohammed Kudus. Ze zien in hem een prima alternatief voor Rasmus Højlund. Die speler moet namelijk 100 miljoen euro kosten. Hier maakt het Engelse medium ‘The Times’ melding van.

Kudus werkte in Amsterdam al eerder samen met manager Erik ten Hag. De Nederlander haalde eerder al Lisandro Martínez, Antony en afgelopen week André Onana als voormalig Ajacieden naar The Mancunians.

Kudus heeft in Amsterdam al aangegeven graag te vertrekken. “Hij is duidelijk geweest, maar ik heb aangegeven dat ik hoop dat hij nog minimaal een jaar blijft”, vertelde Ajax-trainer Maurice Steijn afgelopen week nog op de persconferentie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.