AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Transferbal begint nu ook in Amsterdam te rollen’

De komende periode zal het losgaan bij Ajax. Door het vertrek van Jurrien Timber en Dusan Tadic zullen de Amsterdammers gaan uitpakken op de transfermarkt. De Kroaat Josip Sutalo is de belangrijkste kandidaat om Timber op te volgen en Sven Mislintat gaat er werk van maken.

Hij heeft wel een prijskaartje van twintig miljoen euro om zijn nek hangen, en daarom kan de technisch directeur nu pas toeslaan. Daarnaast zoeken de Amsterdammers ook nog naar twee rechtsbenige centrale verdedigers. Hier maakt De Telegraaf melding van. Ook een concurrent voor Brian Brobbey is een prioriteit.

Er is mogelijk een extra vacature op komst. Edson Álvarez is een serieuze kandidaat om de gelederen van West Ham United te versterken na het vertrek van Declan Rice. De Londenaren hebben een openingsbod in gedachten dat de vraagprijs van veertig miljoen euro nadert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.