AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘AZ heeft meer vastigheden dan Ajax en PSV’

Dani de Wit kijkt met veel vertrouwen naar het komende seizoen. De middenvelder van AZ is ervan overtuigt dat de Alkmaarders hoge ogen kunnen gaan gooien.

Waar Ajax en PSV druk bezig zijn op de transfermarkt is het bij AZ relatief rustig te noemen. “We hebben wat meer vastigheden dan die clubs”, vertelt De Wit tegenover Voetbal International. “Maar bij Feyenoord, Ajax en PSV zullen ze het straks ook weer gewoon op de rit hebben. We moeten zelf heel erg goed zijn, zorgen dat we zoveel mogelijk spelers aan boord houden en kwalitatief goede spelers aantrekken.”

“Die puzzel zal in elkaar vallen en dan zullen we zien wie het beste in bij de start van de competitie”, vervolgt De Wit, die voor zichzelf duidelijke doelen heeft gesteld. “Ik wil nog belangrijker zijn dan het vorige seizoen. Ik hoop over de dertien goals van vorig seizoen heen te gaan”, besluit de middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.