AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax verrast en haalt oude bekende terug

Ajax heeft Urby Emanuelson teruggehaald naar de club. De oud-middenvelder gaat aan de slag als assistent-trainer bij Jong Ajax. Hier maakt Voetbal International vandaag melding van. In 2021 stopte hij als professioneel voetballer bij FC Utrecht.

In Amsterdam moet Emanuelson de rechterhand worden van Jong Ajax-oefenmeester Dave Vos. Hij werd aangesteld als trainer nadat John Heitinga was doorgeschoven naar de hoofdmacht. Vos presenteerde naar behoren en kreeg onlangs te horen dat hij ook komend seizoen aan het roer mag staan bij de jonkies van Ajax.

Dat gaat hij dus doen met behulp van Emanuelson. De oud-middenvelder kwam tussen 2004 en 2011 uit voor de Amsterdammers en speelde 172 competitiewedstrijden. Emanuelson speelde in zijn spelersloopbaan ook nog voor AC Milan, Fulham, AS Roma, Atalanta, Hellas Verona, Sheffield Wednesday en FC Utrecht. Bij laatstgenoemde sloot hij in 2021 zijn carrière af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.