AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohamed Ihattaren staat voor nieuwe uitdaging’

Mohamed Ihattaren zet wellicht op korte termijn weer voet op het voetbalveld. Hij zou namelijk een aanbieding opzak hebben van de Turkse club Samsunspor. Hier maakt het medium Ajansspor melding van.

Het medium schrijft dat Samsunspor een officieel bod heeft neergelegd bij Ihattaren. Het is de bedoeling dat de oud-speler van Ajax en PSV transfervrij overstapt naar de club uit Samsun. Naar verluidt heeft hij zijn contract in Turijn opgezegd.

Een definitief vertrek bij Juventus is nog niet officieel gecommuniceerd. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit wel gaat gebeuren. Ihattaren kwam in de zomer van 2021 over van PSV, maar speelde geen minuut voor De Oude Dame. Ook uitleenperiodes bij Sampdoria en Ajax leverden geen positief effect op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.