AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Getergde Ajax-speler keert eerder terug van vakantie’

Brian Brobbey is vroeger dan afgesproken teruggekeerd bij Ajax. De gretige aanvaller hoopt op die manier indruk te maken op de nieuwe trainer Maurice Steijn. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Mogelijk heeft dat alles te maken met het feit dat directeur Sven Mislintat op zoek is naar een extra spits, ter concurrentie voor Brobbey. Na een kwakkeljaar ziet de jonge, maar dure aanvalsleider de bui wellicht al hangen. Eigenlijk had Brobbey zich woensdag 12 juli pas hoeven te melden, vanwege het jeugd-EK met Jong Oranje, maar hij is al weer een tijdje volop in training op De Toekomst.

Het AD schrijft: “De spits meldde zich iets eerder op De Toekomst. Het is de honger waarvan intern doorsijpelt dat die vorig seizoen te veel ontbrak. Zoals de staf erop is ingekleed, moet ook de selectie straks overlopen van noeste spelers die trots zijn om voor Ajax te spelen en er alles aan doen om te slagen in Amsterdam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.