AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Transfer naar Atalanta levert Ajax een aardige duit op’

Voormalig Ajax-speler Mitchell Bakker verruilde Bayer Leverkusen onlangs voor een avontuur bij Atalanta Bergamo. Met de transfer is een bedrag gemoeid van rond de tien miljoen euro. En voor de Amsterdammers betekend dit een rinkelende kassa.

Zo ontvangen ze nog een mooie solidariteitsbijdrage voor hem. Het gaat om 2,8 % van de transfersom, wat neerkomt op zo’n 276.000 euro.

Hij speelde van 2010 tot 2019 in de jeugdopleiding van Ajax. Voordat hij minuten kon maken in de Eredivisie vertrok hij transfervrij naar Paris Saint-Germain. Na twee seizoen in Parijs pikte de Duitsers hem op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.