AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vermoedelijke opstelling Feyenoord en Ajax

Vanavond om 20.00 uur staat de bekerkraker tussen Feyenoord en Ajax op de kalender. De winnaar plaatst zich voor de finale tegen PSV.  Zowel trainer Arne Slot als John Heitinga lijken hun teams toch wat aan te passen in vergelijking met afgelopen weekend. Kijk hieronder naar de vermoedelijke opstellingen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther, Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Dávid Hancko, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Orkun Kökçü, Sebastian Szymanski, Alireza Jahanbakhsh, Santiago Giménez, Oussama Idrissi

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gerónimo Rulli, Jorge Sánchez, Edson Álvarez, Jurriën Timber, Calvin Bassey, Kenneth Taylor, Steven Berghuis, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Steven Bergwijn

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.