AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

STRAKS: Livestream Feyenoord – Ajax (KNVB BEKER)

Straks om 20.00 uur staat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax weer op de agenda. De Amsterdammers zullen tot het gaatje gaan om de grote rivaal te verslaan en zich te plaatsen voor de finale van het toernooi.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet. Speciaal voor deze wedstrijd hebben ze een unieke actie opgezet. Krijg namelijk 100X je inzet terug als AJAX of FEYENOORD deze wedstrijd wint! Je hoeft alleen maar je FAVORIET te kiezen. De maximale inzet bedraagt een 1 euro dus bij een goede voorspelling kan je er direct 100 euro van maken! Klik hier om je geheel vrijblijvend in te schrijven!

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben wij er één gevonden. (Indien beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.