AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax volgend seizoen actief in de Conference League’

Volgens voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos wordt Feyenoord kampioen van Nederland en eindigt PSV op een tweede plaats. Hij schaalt zelfs AZ nog hoger dan Ajax die hij vierde ziet worden.

“De grootste concurrent voor de tweede plaats is AZ”, stelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Ajax gaat het zeker niet redden. De laatste speeldag moet PSV in Alkmaar spelen tegen AZ. Als ze de lijn van de wedstrijd tegen NEC doortrekken, worden ze tweede.”

Feyenoord staat nu acht punten los en is voor ‘99,9 procent’ kampioen, aldus De Mos. “Ajax wordt vierde. Grote wedstrijden verliezen ze sowieso en in kleine wedstrijden gaat het nu ook mis. PSV gaat naar de voorronde van de Champions League, Europa League voor AZ en Conference League voor Ajax.”

Dat PSV dit seizoen veel punten heeft laten liggen tegen clubs uit het rechterrijtje, vindt De Mos zonde. “Dat heeft ook te maken met gezapigheid. De trainer (Ruud van Nistelrooij, red.) is nu voor het eerst uit zijn slof geschoten en dat had hij veel meer moeten doen. Nu hebben ze in de beleidsbepalers een gemeenschappelijke vijand.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.