AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Ernest Nuamah (19) naar Amsterdam halen’

Ajax heeft een opvolger in het vizier voor Mohamed Kudus. Het gaat om de 19-jarige Ernest Nuamah die in Denemarken speelt voor FC Nordsjaelland.

Volgens Deense media is Nuamah wel een dure klant, want het prijskaartje van de negentienjarige flankspeler zou richting de twintig miljoen euro (!) gaan. Of Ajax dat wil betalen voor een tiener die ‘slechts’ in een Scandinavische competitie speelt, is nog maar de vraag.

Na acht goals en vier assists in 21 wedstrijden voor Nordsjaelland, de oude club van Kudus dus, zouden er ook Franse clubs (met name Marseille, Stade Rennes en Lille) op het vinkentouw zitten voor Nuamah. Dat meldt Sportsworld Ghana. Dat medium rept overigens over een afkoopsom van zeven miljoen euro, maar daar is verder niets over bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.