AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nieuwe klap met de hamer voor Calvin Bassey

Een nieuwe tegenvaller voor Ajax-mandekker Calvin Bassey. Hij moest gisteren namelijk op de bank plaatsnemen in het duel tussen Nigeria en Guinee-Bissau. In de heenwedstrijd ging hij namelijk opzichtig in de fout.

In de kwalificatiefase van de Afrika Cup kwam de 0-1 nederlaag hard aan. Mede daarom besloot de bondscoach José Peseiro om de centrale verdediger uit zijn basisopstelling te verwijderen. In deze returnwedstrijd was er helemaal geen speeltijd beschikbaar voor Bassey. Een pijnlijke ervaring voor de Nigeriaanse verdediger, die zijn team ditmaal een 0-1 overwinning zag boeken. Door een matig optreden met Ajax tegen Feyenoord ging hij de interlandperiode al niet in met een lekker gevoel.

Ajax haalde Bassey vorig jaar zomer voor ruim twintig miljoen euro binnen. Hij werd overgenomen van Rangers FC, maar al sinds zijn debuutwedstrijd vertonen zijn prestaties pieken en dalen. Recentelijk overheerst vooral de kritische teneur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.