AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zian Flemming gaat international worden’

Sjors Ultee denkt dat zijn oude pupil Zian Flemming op termijn het Nederlands elftal gaat halen. Hij is namelijk vol lof over de middenvelder die momenteel voor het Engelse Millwall FC speelt.

In de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN wordt Ultee gedwongen een keuze te maken tussen Burak Yilmaz en Flemming. Zijn antwoord: Flemming. “Burak is een geweldig grote speler, maar Zian heeft ook een heel groot aandeel gehad in mijn succes vorig jaar. Dus alleen al als dank daarvoor ben ik verplicht Zian te noemen. Hoe hij het doet is echt geweldig.”

Flemming laat zich in zijn debuutseizoen bij Millwall nadrukkelijk gelden. In het Championship scoorde hij tot dusver dertien keer. “Ik heb het volgens mij al ergens heel voorzichtig genoemd, maar het zou mij niet verbazen als Zian ooit in Oranje komt”, zegt Ultee. “Ik denk dat hij volgend seizoen sowieso in de Premier League speelt. Met Millwall of zonder Millwall.”

Ultee benadrukt dat Flemming ‘op-en-top prof’ is. “Ik weet niet of Zian het vervelend vindt dat ik het zeg, maar ik durf te zeggen dat hij Oranje gaat halen. Dan heb je gelijk de quote voor het stukje al. Zian Flemming in Oranje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.