AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Toptalent met aflopend contract kan voor drie jaar bijtekenen’

Ajax wil het aanvallende talent Sontje Hansen proberen te behouden. Hij kan dan ook zijn aflopende contract bij de Amsterdammers met drie jaar verlengen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Wel zijn er aantal kapers op de kust.

Romano laat alleen de naam van FC Augsburg, dat twaalfde staat in de Bundesliga, vallen. De transferexpert verwacht dat er snel duidelijkheid komt over de toekomst van Hansen. Afgelopen winter werd de buitenspeler nog gelinkt aan Vitesse.

Hansen staat al jaren te boek als een groot talent bij Ajax, maar hij heeft zijn belofte nog niet ingelost. Ruim drie jaar geleden, op zeventienjarige leeftijd, maakte hij zijn debuut in het eerste. De teller staat nu echter nog maar op twee duels in de hoofdmacht van Ajax. Hansen kampte de afgelopen jaren met blessures, maar speelt nu prima in Jong Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.