AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Juventus ziet nog toekomst in Mohamed Ihattaren

Het Italiaanse Juventus heeft de moed om Mohamed Ihattaren nog niet opgegeven. De creatieveling is na een reeks van incidenten ver teruggeworpen in zijn voetballoopbaan.

‘De Oude Dame’ zou namelijk overwegen om Ihattaren in te schrijven voor hun Next Gen-elftal, waarmee het mogelijk zou worden om ook weer minuten te maken voor de hoofdmacht van trainer Massimiliano Allegri. Wie weet maakt Ihattaren dus spoedig zijn rentree in een officiële wedstrijd; de teller daarvan staat dit seizoen pas op één.

Het rommelt al jaren rond Ihattaren. De stijlvolle voetballer zorgde voor meerdere incidenten bij PSV, vertrok voortijdig bij Sampdoria en wist door randzaken niet te slagen bij Ajax. Onlangs werd hij nog opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn (voormalig) vriendin.

In een Q&A op Instagram kreeg Ihattaren de vraag wanneer hij weer in actie hoopt te komen. “Snel weer”, beloofde de aanvallend ingestelde voetballer, die naar eigen zeggen ‘op de goede weg’ is. Die weg bewandelt hij momenteel bij Juventus. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Een mooie stad, ik geniet er enorm van.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.