AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kramer haalt uit naar Johnny Heitinga: ‘Ik heb mij geërgerd’ (VIDEO)

RKC-spits Michiel Kramer heeft uitgehaald naar Ajax-trainer John Heitinga. Hij stoort zich namelijk mateloos aan zijn gedrag en hoopt dan ook dat Feyenoord wint aanstaande zondag.

In FC Rijnmond spreekt Kramer duidelijke taal: “Ik word moe van die Ajacieden die zelfingenomen overal rondlopen en zeggen: wij zijn favoriet, we gunnen Feyenoord niets. Ik vind dat Feyenoord qua team veel meer uitstraalt dan Ajax. Ik snap het wel, het moet natuurlijk altijd om Ajax draaien in heel Nederland.”

“Ik hoop dat Feyenoord daar een goed resultaat haalt. Dat is ook lekker voor Johnny”, vervolgt Kramer cynisch. “Ik heb mij geërgerd aan die Johnny… Er werd hem gevraagd: Hoop je dat Feyenoord wint (tegen Shakhtar Donetsk, red.)? en dan zegt hij: Ik ben voor Ajax. Dat wordt toch niet gevraagd? Hou alsjeblieft op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.