AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Transfervrij vertrek lonkt voor Amourricho van Axel Dongen’

Ajax probeert het contract van toptalent Amourricho van Axel Dongen te verlengen tot medio 2027. Alleen liggen beide partijen volgens Fabrizio Romano nog ver uit elkaar. Zijn verbintenis verloopt aan het einde van het seizoen dus hij zou zomaar transfervrij kunnen vertrekken.

Achter de schermen zouden ze al meerdere gesprekken hebben gehad over de toekomst. Waar Van Axel Dongen voorlopig nauwelijks kansen krijgt in de hoofdmacht, schijnt hij eveneens niet tevreden te zijn met het aanbod dat de Amsterdammers hem doen. Hij dreigt dan ook over een paar maanden transfervrij de deur uit te lopen.

De aanvaller zou van zijn zaakwaarnemer hebben vernomen dat meerdere Europese topclubs de situatie nauwlettend in de gaten houden en hopen om hem voor komend seizoen een contract aan te bieden. Aangezien ze Van Axel Dongen transfervrij kunnen overnemen, kan de speler het nodige tekengeld vragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.