AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid meldt zich in de zomer bij Ajax’

Real Madrid wil deze zomer uitpakken met de komst van Mohamed Kudus. Hier maakt het Spaanse medium SPORT vandaag melding van.

Ze schrijven dat Kudus op de voet wordt gevolgd door Real Madrid. De Madrilenen zouden komende zomer een poging gaan doen om de Ghanees international naar de Primera División te halen. Naast Real Madrid zijn er ook andere Europese topclubs in de markt voor Kudus.

Mohamed Kudus maakt een uitstekend seizoen door bij Ajax en Ghana. Voor de Amsterdammers kwam de 22-jarige aanvaller annex middenvelder al tot achttien goals en vijf assists in 35 duels dit seizoen. Op het WK in Qatar scoorde Kudus tweemaal in drie groepsduels voor Ghana.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.