AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wint De Klassieker, maar Feyenoord wordt kampioen’

Henk van Stee de technisch directeur van Sparta denkt dat Ajax aanstaande zondag tegen Feyenoord zal gaan winnen. Maar desondanks denkt hij dat Feyenoord kampioen zal gaan worden. Dit laat hij weten tegenover RTV Rijnmond.

Van Stee, die zich liet ontvallen dat hij het wel ziet zitten om technisch manager van Feyenoord te worden, vindt dat de selectie van Arne Slot breed genoeg is, hoewel enkele dagen eerder nog tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League wordt gespeeld. “Een aantal spelers zal niet de hele wedstrijd vol gas kunnen geven, maar dan heeft Feyenoord vijf, zes spelers die op het puntje van de stoel zitten om er in te komen. Ik denk dat Feyenoord er helemaal klaar voor is”, zegt hij.

Desondanks is Ajax volgens Van Stee favoriet voor de kraker. “Als ik mijn geld er op moet zetten denk ik dat Ajax die wedstrijd gaat winnen. Maar ik ben er van overtuigd dat Feyenoord kampioen gaat worden.” Collega-analist Geert den Ouden haakt hier op in. “Beide ploegen willen allesbehalve verliezen. Daarbij kan Feyenoord een wedstrijd moeilijk controleren of even rustig uitspelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.