AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil uitpakken met komst van Ferdi Kadioğlu’

Ajax heeft Ferdi Kadioğlu op de korrel. Ze willen deze zomer toeslaan voor de middenvelder van Fenerbahce. Hier maakt het medium Haberturk melding van. Wel hebben ze te kampen met een flinke concurrentie.

Volgens het Turks medium zouden er scouts van Ajax op de tribune hebben gezeten bij de Europa League-wedstrijd tussen Fenerbahçe en Sevilla. Ook bij de return worden er scouts van de Amsterdammers op de tribune verwacht. Ajax is echter niet de enige geïnteresseerde club weet Haberturk.

Ook clubs als Napoli, Internazionale, Borussia Dortmund, Newcastle United en Brighton & Hove Albion volgen de verrichtingen van de 23-jarige middenvelder. Kadioğlu lijkt dan ook voor een zomers vertrek te staan bij de Turkse topclub. Wel wil Fenerbahçe een flink transferbedrag voor de voormalig NEC-speler zien en verlangt het een bedrag van naar verluidt twintig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.