AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is bezig om Tijjani Reijnders naar Amsterdam te halen’

Ajax wil deze zomer middenvelder Tijjani Reijnders overnemen van AZ. Ze zien in hem een goede opvolger van Edson Alvarez. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

De Amsterdammers zullen wel flink voor hem moeten betalen. AZ zal zijn middenvelder absoluut niet voor een appel en een ei willen laten vertrekken. De Alkmaarders willen liever geen zaken doen met Ajax, maar gingen afgelopen zomer wel overstag bij een transfer van Owen Wijndal, die ook voor een flink bedrag van tien miljoen euro werd verkocht.

Reijnders verlengde onlangs nog zijn contract tot medio 2027, waardoor technisch directeur Max Huiberts de absolute hoofdprijs kan vragen voor de middenvelder. Daarnaast ondervindt Ajax ook nog stevige concurrentie van Italiaanse clubs. Onder meer Napoli, Fiorentina en Atalanta Bergamo houden ook de verrichtingen van Reijnders in de gaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.