AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zieke’ Mitchell Dijks in de problemen na stapavondje

Mitchell Dijks heeft wat uit te leggen aan zijn trainer Phillip Cocu. De verdediger had zich namelijk ziek gemeld maar was vrijdag wel te vinden in de stad. En dit terwijl hij griep zou hebben.

Op de sociale media circuleerden foto’s van Dijks in een nachtclub. Een dag later was hij absent door ‘ziekte’, ook zouden er ‘privéproblemen’ gespeeld hebben rondom zijn persoon. “Hij heeft zich ziek gemeld”, bevestigt trainer Phillipp Cocu, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

“De clubarts heeft dat ook geconstateerd. Dinsdag had hij al klachten, woensdag was hij ziek. Ik hoor wel eens wat, links en rechts. Ik kan er niks meer mee dan eerst een gesprek voeren.”

Nu Vitesse met degradatiezorgen kampt, is Cocu absoluut niet gediend van randzaken zoals deze. “In algemene zin zitten we niet te wachten op negatieve zaken. Nu helemaal niet. We moeten alle energie verzamelen om juist uit de sportieve problemen te komen. Ik kan en wil op voorhand nergens over oordelen. Ik ga met hem zitten. Ik ga ervan uit dat áls een speler zich ziek meldt, dat hij ook ziek is. Pas na uitleg kan ik een oordeel vellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.