AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chelsea noteert Frenkie de Jong als zomers toptarget’

Chelsea wil deze zomer uitpakken met een grote aankoop. Ze hebben namelijk Frenkie de Jong in het vizier als nieuwe toptarget. Hier maakt het medium Football Insider melding van.

Voorzitter Todd Boehly is naar verluidt van mening dat Chelsea nog een leider op het middenveld nodig heeft, ondanks de komst van Enzo Fernández (121 miljoen euro). Op Stamford Bridge zouden ze in ieder geval overtuigd zijn dat ze FC Barcelona kunnen verleiden tot een verkoop van de Nederlander.

Het is niet de eerste keer dat Chelsea zich zal melden bij Barcelona voor De Jong. Deze zomer heeft de eigenaar immers ook al wat lijntjes uitgegooid naar Barcelona en het management van De Jong. Voor Barça was een deal niet onbespreekbaar, maar de international van het Nederlands elftal hield de voet stijf. Hij wilde in het Camp Nou blijven spelen! Volgende zomer zal Chelsea volgens The Sun echter een bod op hem uitbrengen, naar verluidt van rond de zeventig miljoen euro.

Het zal moeilijk worden om Frenkie de Jong te verleiden voor een transfer. De middenvelder heeft onlangs zelf nog aangegeven te willen blijven: “Ik wil bij Barça blijven, nog vele jaren. Ik wist vanaf het eerste moment dat ik bij Barça zou blijven en ben daar nooit op teruggekomen. Ik heb er altijd van gedroomd om voor Barça te spelen en ik wil hier succes hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.