AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat de strijd aan om de spits Adama Bojang’

Ajax heeft interesse in de Gambiaanse spits Adama Bojang. Hier maakt het Engelse medium The Daily Mail melding van. Hij komt momenteel met Gambia U20 uit op de AFCON U20. Alleen zijn de Amsterdammers niet de enige die azen op zijn handtekening.

Hij maakt momenteel indruk op de AFCON U20, waar hij op de nominatie staat om speler van het toernooi te worden. Zijn goede prestaties zijn echter niet alleen opgevallen bij Ajax, want volgens het Engels medium zijn er meer clubs geïnteresseerd om de aanvaller binnen te halen.

Uit Engeland zou er onder meer interesse zijn van Tottenham Hotspur en Nottingham Forest, terwijl ook het Franse Olympique Marseille de verrichtingen van de spits nauwlettend in de gaten houdt. Bojang scoorde als eerste Gambiaan ooit een hattrick namens zijn land op een Afrikaans toernooi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.