AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bankzitter Daley Blind staat in de zomer voor nieuwe transfer’

De kans is aanzienlijk dat Daley Blind deze zomer opnieuw een transfer zal gaan maken. De verdediger zit namelijk chronisch op de bank bij Bayern Munchen. In een gesprek met Viaplay gaat hij in over zijn situatie.

“Elke speler wil minuten maken, dus ook ik. Ik weet natuurlijk in welke situatie ik hier gekomen ben. Uiteindelijk hoop je dat het verhaal klopt en dat je minuten gaat maken, steeds meer.” Soms komt de multifunctionele voetballer als invaller binnen de lijnen bij Bayern: “In de minuten die ik gemaakt heb, heb ik het goed gedaan. Ik ga ervan uit dat als ik zo doorga, dat ik nog minuten ga maken. Natuurlijk hoop je altijd op meer. Dit is nu de fase waar ik in zit en daar moet ik professioneel mee omgaan.”

“Ik ben en blijf voetballer, ik wil spelen”, benadrukt Blind. “We hebben afgesproken dat we aan het einde van het seizoen gaan kijken wat voor beide partijen klopt en hoe het gevoel is. Dan gaan we evalueren.” Toch heeft hij geen spijt van zijn keuze voor Beieren: “Het is een fantastische club. Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben. Ik kan ontzettend veel leren van de jongens om me heen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.