AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohamed Kudus moet 48 miljoen euro opleveren’

Mohamed Kudus is dit seizoen één van de lichtpuntjes bij Ajax. Vooral onder de nieuwe trainer John Heitinga rendeert de Ghanese middenvelder goed. En er is interesse voor hem van de grote clubs in Europa. Het medium Football Insider meldt zelfs dat Manchester United al contact zou hebben opgenomen met Kudus.

En bepaalde bronnen beweren ten overstaan van Football Insider dat Kudus in zijn vriendenkring heeft uitgesproken graag voor Ten Hag te willen voetballen, met vooral als wens om als volgende bestemming de Premier League te hebben.

Met nog een contract tot 2025 is het niet realistisch dat Ajax de absolute jackpot kan vangen voor Kudus. Maar wil het nog wat vangen voor de ‘WK-sensatie’, dan moet het de sterspeler toch echt binnenkort verkopen. Football Insider beweert in ieder geval dat het bedrag dat Manchester United voor Kudus zou moeten neerleggen rond de 48 miljoen euro ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.