AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil middenvelder uit de Bundesliga halen’

Ajax heeft een oogje op middenvelder Ilia Gruev. Hier maakt het medium Die DeichStube melding van. Hij is een Bulgaars international die in de Bundesliga speelt voor Werder Bremen.

Hij kwam dit seizoen 21 keer in actie voor de groenhemden, waar hij vorig seizoen in de 2. Bundesliga een sterspeler was. Hij ligt nog tot medio 2025 vast bij de club, nadat hij in juni 2022 bijtekende (tweet onderaan).

De 22-jarige Gruev wordt mogelijk gezien als potentiële opvolger van Edson Álvarez, die na zijn gemiste Chelsea-transfer na dit seizoen vrijwel zeker alsnog zal vertrekken. Eerder haalde Ajax ook al Davy Klaassen terug vanuit Bremen. De marktwaarde van Gruev wordt momenteel op zo’n drie miljoen euro geschat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.