AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool wil uitpakken met komst van oud-Ajacied’

Ryan Gravenberch verruilde afgelopen zomer Ajax voor een avontuur bij Bayern Munchen. Maar daar komt de talentvolle middenvelder nog niet tot bloei. Hij moet het vooral doen met een plek op de reservebank van de ‘Rekordmeister’. Liverpool biedt misschien wel uitkomst. Ze willen hem namelijk deze zomer naar de Premier League halen.

The Reds maken een bijzonder moeizaam seizoen door, met deze week nog een 2-5 nederlaag tegen Real Madrid. Op Anfield lijkt men zich langzaamaan te beseffen dat bepaalde oudgedienden niet langer het gewenste niveau aantikken. Om die reden zou de Liverpool-leiding denken aan Gravenberch en Borussia Dortmund-ster Jude Bellingham.

In de podcat Die Bayern Woche vertelt Hau: “Liverpool is geïnteresseerd. Zij willen het middenveld vernieuwen in de zomer en overwegen twee nieuwe nummers acht te halen. Jude Bellingham is de gedroomde kandidaat, maar er is nog geen concrete interesse. Men onderzoekt zijn komst en er is ook al contact gelegd met de mensen rondom Gravenberch.”

Hau sluit een vertrek van Gravenberch bij Bayern München geenszins uit. “Je moet eerlijk zijn: wanneer hij de kans kreeg, kon hij het niet honderd procent waarmaken. De houding van Bayern is duidelijk: ze willen hem niet opgeven, maar Gravenberch zal ze zeker aan het denken zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.