AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond doorgaat in de EUROPA LEAGUE!

Vanavond om 21.00 uur staat de wedstrijd tussen Union Berlin en Ajax op de kalender in de strijd om de Europa League. De Amsterdammers moeten hard aan de bak want de heenwedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht AJAX zich namelijk plaatsen voor de volgende ronde dan kun je 50X je inzet terugkrijgen. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal vijftig euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.