AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag gaat deze zomer voor deze superspits’

Volgens diverse Engelse media gaat Erik ten Hag deze zomer uitpakken met een monsterbod. Hij wil namelijk Napoli-spits Victor Osimhem naar Manchester United halen en wil die club verleiden met een bod van maar liefst 120 miljoen euro.

Overigens is het de vraag of voorzitter Aurelio De Laurentiis daar wel mee akkoord gaat. Hij liet onlangs namelijk weten: “Of Victor Osimhen en Khvicha Kvaratskhelia te koop zijn? Ik ben erg goed in het opstellen van contracten en als spelers naar Napels komen, weten ze waar ze aan toe zijn. Een volgende stap kán geblokkeerd worden. Of er moet héél veel geld betaald worden…”

Nou is 120 miljoen euro natuurlijk wel ‘héél veel geld’, want United betaalde nooit meer dan 105 miljoen euro voor een speler (Paul Pogba). ‘Transfergoeroe’ Gianluca Di Marzio liet eerder al aan SoccerNews.nl weten: “Het zou me niets verbazen als United in de zomer uitkomt bij Victor Osimhen, want voorafgaand aan dit seizoen wilden ze hem al vastleggen.”

De Italiaan vertelde onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van Osimhen: “Die zijn geweldig. En als Napoli dit seizoen de Serie A wint, dan is mijn verwachting dat ze hem wel laten gaan. Man United moet minstens 120 miljoen euro voor hem betalen, maar Premier League-clubs hebben die mogelijkheid, dus het zou best eens kunnen gebeuren. Manchester United wil hem zeker vastleggen, maar er zijn andere clubs die datzelfde van plan zijn. Het kan niet anders dan dat zijn naam straks in verschillende bestuurskamers genoemd wordt!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.