AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Lofzang voor Ajacied: ‘Ik vind hem veel beter dan Antony’

De analisten Marco van Basten en Jan Mulder zijn vol lof over Ajax-speler Mohamed Kudus. Hij is onder de nieuwe trainer John Heitinga van grote waarde en volgens Mulder zelfs de beste Ajacied op het moment.

Heitinga gebruikt Kudus als rechtsbuiten, terwijl zijn voorganger Alfred Schreuder hem veelvuldig in de spits posteerde. De 22-jarige spelmaker is los onder de nieuwe Ajax-trainer en scoorde vier keer in de laatste zes wedstrijden. “Kudus is de beste speler van Ajax”, constateert Mulder bij Rondo op Ziggo Sport. “Wat een klasse speler. Waarom speelde hij onder Schreuder niet altijd? Daar zat hij vaak op de bank. Je laat hem drie of vier wedstrijden staan en je ziet meteen zijn klasse. Dát maakt Ajax op dit moment.”

Mulder krijgt bijval van Van Basten. Aan tafel wordt benadrukt dat de rechtsbuitenpositie sinds het vertrek van Antony naar Manchester United een hoofdpijndossier was. “Ik vind hem zelfs veel beter dan Antony”, aldus San Marco. “Het is een betere voetballer en hij is prettiger om mee samen te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.