AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arne Slot weigert sneer uit te delen aan Ajax’

Arne Slot weigert een sneer uit te delen richting Ajax. John Heitinga zei onlangs dat Ajax het ‘moeilijkste voetbal dat er bestaat probeert te spelen’ en dat zorgde voor het nodige hoongelach in Rotterdam.

Slot sprak vrijdag op het persmoment in aanloop naar de topper met AZ. De trainer van Feyenoord werd ook gevraagd naar de kreet van Heitinga, maar weigerde een sneer uit te delen.

“Hoe hoger je op de helft van de tegenstander speelt, hoe dominanter dus, dát is over het algemeen een hogere moeilijkheidsgraad qua voetbal. Al hebben de clubs die dat doen vaak betere spelers dan de clubs waar ze tegen spelen”, meent de trainer, opgetekend door het Algemeen Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.