AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax speelt geen rol meer in Europa’

Anlist en recordinternational Wesley Sneijder is niet onder de indruk van Ajax. Midweeks speelde ze Europees tegen Union Berlin en het spel was erbarmelijk. Hij denkt dan ook dat de Amsterdammers hun ambities in Europa voorlopig in de ijskast kunnen zetten.

“We moeten realistisch zijn dat Ajax op dit moment niveau-Eredivisie is. Internationaal moet je vergeten”, aldus Sneijder bij Veronica Offside. Ook Andy van der Meijde haakt in. “Het is apart: toen wij tegen Union Berlin speelden, zouden we de avond ervoor nog gaan stappen. Nu schieten ze niet één keer op doel. Dat is toch ongelooflijk?”

Wim Kieft countert met het argument dat Ajax veel basisspelers verkocht heeft. Van der Meijde gaat daar gedeeltelijk in mee en wijst naar de uitgaven. Sneijder: “Zeker gezien het feit wat ze hebben uitgegeven. Daar komen we weer: het geld is verkeerd besteed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.