AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Torino stelt vraagprijs voor Perr schuurs vast op 50 miljoen’

Perr Schuurs is bij het Italiaanse Torino helemaal opgeleefd en heeft zich in de belangstelling gespeeld van verschillende Engelse clubs. Alleen zullen die in de zomer wel flink hun portemonnee moeten trekken om de mandekker over te nemen.

Volgens Tuttosport moet Schuurs, die Torino in augustus nog negen miljoen euro kostte, minstens 50 miljoen euro opleveren. De verdediger speelde tussen 2018 en 2022 bij Ajax, maar kon nooit lange tijd een basisplaats vasthouden. In de Serie A weet de verdediger wél te imponeren en dat zorgt voor de nodige interesse.

Onder meer Tottenham Hotspur, Manchester United en Liverpool zouden de verdediger graag willen overnemen. De ploeg van Jürgen Klopp zou al hebben aangeklopt in Turijn en heeft te horen gekregen dat de prijs 50 miljoen euro bedraagt. Schuurs ligt tot 2026 bij Torino. De ploeg staat knap zevende in Italië en kreeg pas 23 tegentreffers te verwerken. Ter vergelijking: nummer twee Inter (26) en nummer drie Atalanta (24) zagen vaker een tegendoelpunt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.